Studiekeuzebegeleiding

  • Profielkeuze lastig?
  • Twijfel je wat je wilt studeren?
  • Geen idee wat je later wilt worden?
  • Switchen… maar waarheen?

Lees dan verder

Komt je eindexamen in zicht en heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Vind je het moeilijk om uit te zoeken wat je talenten en vaardigheden zijn en wat nou eigenlijk bij je past? Weet je nog niet welk werk je later wilt gaan doen en zie je door de bomen het bos niet meer als je kijkt naar alle opleidingen die er zijn?

Voor het antwoord op deze vragen kun je bij deze praktijk een traject volgen dat bestaat uit drie tot vijf gesprekken waarin je antwoord kunt vinden op deze vragen. Er wordt samen met jou onderzocht wat je persoonskenmerken, je talenten en kwaliteiten zijn. Ook je motivatie en interesses en eventuele relevante ervaringen brengen we in kaart.

We werken niet met beroepskeuzetests met lange vragenlijsten. De ervaring leert dat daar nogal eens resultaten uitkomen waarin je je niet herkent. Je krijgt een persoonlijk traject op maat. Bij iedere afspraak kom je dichter bij de kern aan de hand van gesprekken en opdrachten die we samen maken. Aan het einde heb je een helder beeld van je eigen identiteit op het gebied van studie en beroep en kun je een passende keuze maken.

Vind antwoord op je vragen:

Wat wil ik met mijn leven?

Waar ben ik goed in?

Welke taken vind ik leuk?

Welke studierichting past het beste bij mij?

Review

"Ik had echt geen idee wat ik wilde studeren en werd gek van de twijfel. In maar drie gesprekken had ik al een veel beter gevoel van wat ik eigenlijk wilde met mijn leven; ik was echt super verbaasd hoe snel het ging!"

Ook geïnteresseerd in psychotherapie? Lees verder op de desbetreffende pagina.

Locatie

Gevestigd in Amsterdam dichtbij Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Haarlem.

Kijk hier voor Praktische informatie

 

Deze praktijk is een goede keus voor therapie, psychotherapie, loopbaancoaching, counseling, studiekeuzebegeleiding, coaching, identiteit, carrière, loopbaan, stress, perfectionisme, faalangst, spanning, verdriet, levensvragen, talent en ontslag.