Counseling

Wil je:
  • Steun krijgen bij een lastige situatie in je leven?
  • Samen een oplossing zoeken voor een conflict?
  • Zorgen voor een betere balans in je leven?

Lees dan verder

Heb je te maken met een pijnlijke situatie in je leven waarbij je steun nodig hebt? Of ben je in een conflict verzeild geraakt waar je alleen niet meer uitkomt? Of lopen de dingen anders in je leven dan je verwacht had en heb je moeite dat te accepteren?
Misschien zijn er externe factoren waar jij geen invloed op hebt, maar waar je graag anders mee wilt leren omgaan. Hiervoor is niet altijd een diepgaande verandering in je binnenwereld nodig en dus geen intensieve psychotherapie, maar eerder een andere copingstrategie.
Counseling is oplossingsgericht en gericht op acceptatie. Soms gaat het vooral om het opgeven van je verzet tegen zaken die nu eenmaal onveranderlijk zijn en onderdeel uitmaken van je werkelijkheid. Met counseling leer je weer leven in harmonie met jezelf en met de wereld.

Met welk soort vragen kun je terecht?

Je wilt bijvoorbeeld leren:

beter om te gaan met stress of gespannenheid;

hoe je een pijnlijk verlies kunt accepteren;

hoe je je eenzaamheid kunt verminderen;

meer in het hier en nu te leven;

anders om te gaan met negatieve gedachten;

in het algemeen beter met moeilijkheden op je pad om te gaan.

beter om te gaan met stress of gespannenheid;

hoe je een pijnlijk verlies kunt accepteren;

hoe je je eenzaamheid kunt verminderen;

meer in het hier en nu te leven;

anders om te gaan met negatieve gedachten;

in het algemeen beter met moeilijkheden op je pad om te gaan.

Review

“De gesprekken met Pascale gaven mij wat ik nodig had: inzicht in mijn karakter en structuur in mijn denkpatronen. Samen konden we snel concreet maken wat mijn hulpvraag precies was. Na een gesprek of 7 had ik genoeg handvatten om zelf de volgende stappen te zetten. Laagdrempelig, veilig en supereffectief.”

Werkwijze

Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de dingen waar je tegenaan loopt, je situatie, je achtergrond en waar je aan wilt werken. Aan de hand hiervan schetsen we een traject en wordt duidelijk hoeveel afspraken ongeveer nodig zijn. De meeste mensen voelen zich na 5 à 10 keer beter. Tussen de sessies door doe je oefenopdrachten.

Ook geïnteresseerd in loopbaancoaching? Lees verder op de desbetreffende pagina.

Locatie

Gevestigd in Amsterdam dichtbij Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Haarlem.

Kijk hier voor Praktische informatie

 

Deze praktijk is een goede keus voor therapie, psychotherapie, loopbaancoaching, counseling, studiekeuzebegeleiding, coaching, identiteit, carrière, loopbaan, stress, perfectionisme, faalangst, spanning, verdriet, levensvragen, talent en ontslag.